Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
kazimierz mazur (2544 niezalogowanych)
202 Posty
Agnieszka N.
(AgaN)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
202 Posty
Agnieszka N.
(AgaN)
Stały Bywalec
Slyszalam ze Opole walczy kurcze mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze w mojej rodzinnej miejscowosci....az sie boje...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
247 Postów
Stały Bywalec
Jak to było we fraszce---- Polak przed szkdą i po szkodzie GŁUPI>

Kiedy p.Gronkiewicz -Waltz była szefem nbp po ostatniej powodzi wysłała informacje, że nbp przesuwa termin obsługi przelewów firm, wtedy jeszcze państwowych z 2 tygodni do 4 tygodni ,bo banki są zajęte obsługa odszkodowań dla powodzian.
Pomyślcie jaką kase wytrzepano z procentu od obrotu rzeczonymi kwotami o dwa tygodnie dłużej.
Chiałbym 1% od tamtego zysku na swoje konto.
A ludzie potem dziwili sie z kąd sie ta pani wzięła w polityce- a to proste jak sie umie taką kaske wytrzepać z poszkodowanych powodzian .
Na dodate myśle że w tym roku będzie podobnie ,bo już sie mówi o jakiejś kasie z unii , choć do tej pory państwo zrobiło niewiele, aby ratować to co jest do uratowania.
lepiej poczekać na pomoc z UE , bo po drodze dobrze zarobią wszyscy ci co będą tą pomoc obsługiwać , a poszkodowani i tak dostaną gówno.
A potem nORWEGOWIE DZIWIĄ SIE KIEDY NA PYTANIE -JAK DŁUGO CHCESZ TU ZOSTAĆ --SŁYSZĄ ODPOWIEDŹ ----Forewer.
WMD
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
Sethur napisał:
(...)w przyczyny nie wnikam, pytam za to : Dlaczego lwia czesc tych ludzi nie ubezpiecza sie (z glowa)??

To co napisałeś jest prawdziwe i sensowne , ale bardzo niepopularne . Żaden z polityków nie popełni już takiego błędu w wypowiedziach publicznych , chyba , że chce żeby mu opadło .

ubezpieczenia.wp.pl/kat,113550,title,Cim...85179,wiadomosc.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
202 Posty
Agnieszka N.
(AgaN)
Stały Bywalec
A ja wracajac do watku....czytam na bierzaca info o sytlacji i natknelam sie na artykul o sytlacji w Warszawie...
czytajac komentarze chcialam sie podzielic z wami jendym komentarzem ktory mnie bardzo rozbawil

"~rastaahbar
dzisiaj, 18:25
Przepowiednia mówi :
Ze jak syrenka cycki w wodzie zamoczy to prezydentem zostanie Jarek uroczy"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
AgaN napisał:
A ja wracajac do watku....czytam na bierzaca info o sytlacji i natknelam sie na artykul o sytlacji w Warszawie...
czytajac komentarze chcialam sie podzielic z wami jendym komentarzem ktory mnie bardzo rozbawil

"~rastaahbar
dzisiaj, 18:25
Przepowiednia mówi :
Ze jak syrenka cycki w wodzie zamoczy to prezydentem zostanie Jarek uroczy"

..hehe.. mnie tez sie cos przypomnialo:

Slazak, Krakus i Warszawiak znalezli lampe.. potarli i wyskoczyl z niej Gin;

Gin: W nagrode spelnie po jednym zyczeniu, kazdego z was.

Warszawiak: Ja, zycze sobie, zeby wokol warszawy powstal mur, szeroki na 5 metrow i wysoki na 10... zeby zaden wiesniak nie mogl juz nigdy do stolycy wjechac. Pstryk.. mowisz i masz

Slazak: A ja, zycze sobie, zeby tej Jego mur mial 15 metrow szerokosci, i 50 wysokosci, zeby warszawiaki przestaly na Slasku sie panoszyc. Pstryk.. mowisz i masz

Krakus: ...hmmm (...) A, zalej to teraz woda!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Niektórym woda nie straszna:
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok